.

Ontruimingen voor particulieren 

Als u te maken heeft met een ontruiming wilt u natuurlijk graag dat dat op een professionele wijze gebeurt en als het even kan tegen een gunstige prijs. Bij Opruimingszorg Leeuwarden vindt u precies wat u zoekt. Wij zorgen voor het bezemschoon en desnoods gerepareerd opleveren van een woning . Dat doen we snel, deskundig en volledig toegewijd aan de wensen van u als klant. Onze medewerkers staan graag voor u klaar om mee te denken over uw situatie en op welke wijze wij het pand of de woning het best kunnen ontruimen. Wij bieden u een uitgebreide service en staan altijd voor u klaar.

Ontruimingen van woningen

Het ontruimen van een woning is vaak het gevolg van een nare situatie. Een overlijden bijvoorbeeld, een scheiding, een faillissement of een langdurige huurachterstand. Vaak heeft u in zulke omstandigheden al genoeg zorgen aan uw hoofd en is het een prettig idee als u een deskundige partij in kunt schakelen die de ontruiming voor u regelt. Uiteraard wilt u wel dat wij zorgvuldig met uw zaken omgaan en dat uw woning zo snel mogelijk bezemschoon en desnoods gerepareerd wordt opgeleverd. Daarmee helpen wij u graag. Bij het ontruimen van uw woning kijken wij welke huisraad of meubels nog bruikbaar zijn. Die krijgen een tweede leven bij de kringloop.  Komen wij onverwacht waardevolle spullen tegen, of prive zaken ? Dan houden we die uiteraard voor u achter.

Ontruimingen en verhuizing

Ook ontruimen en verhuizen tegelijk is een mogelijkheid bij Opruimingszorg Leeuwarden. Vaak is dat het geval als een senior verhuist naar een verzorging- of verpleeghuis. In dat geval kunnen meubels en huisraad maar beperkt meegenomen worden. Ook als u gaat verhuizen van een grote naar een kleine woning kan het prettig zijn als wij de achtergebleven woning ontruimen. U neemt alleen de inboedel mee die u echt graag wilt behouden en alle andere zaken laat u achter. Natuurlijk helpen wij u met die verhuizing. Daarna zorgen wij er voor dat bruikbare spullen of nog goed meubilair een nieuwe bestemming krijgen en leveren we de achtergebleven woning bezemschoon op. Zo heeft u een ontspannen nieuwe start en geen zorgen meer om alles wat u achterlaat.

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze diensten? Neem dan contact met ons op. Wilt u een direct een offerte aanvragen, vul dan onderstaand formulier in.

We sponsoren Voedselbank Leeuwarden


opruimingszorg leeuwarden 2

Daarnaast willen wij ons ook bezig gaan houden met het dupliceren van een woning.

Dit is enorm fijn bij met name dementerende ouderen.

De overgang naar een nieuw adres kan al zoveel stress opleveren en met name voor dementerende clienten

Als ze dna op hun nieuwe adres in een veilige en zeer herkenbaar appartement komen is de overgang echt veel rustiger

 

Kijk naar het filmpje van Donny Zwennes.. de dupliceer koning van Nederland

wij bewonderen zijn werk.


Reactie plaatsen

Reacties

tiny en john
2 jaar geleden

Bedankt voor de goede zorgen

Gitte Wolters
2 jaar geleden

Succes gewenst met dit geweldige initiatief